Aktivera programmet

Aktiveringsguiden visas första gången du startar Kaspersky Small Office Security.

Aktivering innebär att en fullständig version av programmet, och med alla funktioner aktiverade, går att använda under en viss tidsperiod.

Fjärrhantering av licensiering och skydd av anslutna enheter blir tillgängliga först när du har skapat kontot för organisationens chef eller administratör i Kaspersky Small Office Security Management Console. Du kan skapa ett konto i kontoanslutningsfönstret under programaktivering. Det här kontot används för att installera Kaspersky Small Office Security på anställdas datorer och mobilenheter. När kontot har skapats registrerar du licensen för Kaspersky Small Office Security i Kaspersky Small Office Security Management Console.

För att aktivera programmet:

Följande alternativ erbjuds för aktivering av Kaspersky Small Office Security:

Under aktiveringen av programmet kan du behöva gå igenom en registrering i Kaspersky Small Office Security Management Console. Du kan skapa ett konto i anslutningsfönstret.

En Internetanslutning krävs för att programmet ska kunna aktiveras.